top of page

Acerca de

Yoga tijdens de werkdag

Yoga tijdens de werkdag

Juist in een omgeving waar je efficiënt en productief moet zijn, is een moment van ontspanning, beweging en plezier belangrijk. Even tijd vrij maken om los te komen van presteren, doelen behalen, gesprekken voeren en takenlijsten afwerken. Je zult zien, daarna kun je weer fris je (werk)dag vervolgen! 

Middels ademhalingsoefeningen, bewustwordingsoefeningen en beheerst bewegen helpt yoga bij het verbeteren van de lichaamshouding, een betere concentratie, bewustwording van lichaamsspanning, leren ontspannen en het vergroten van flexibiliteit en kracht van het lichaam.

Door (online) yoga aan te bieden op de werkvloer kun je bijdragen aan de gezondheid van de werknemers en tegelijkertijd de teamspirit verhogen. De lessen en yoga houdingen worden aangepast om optimaal te passen bij de behoeften van jouw bedrijf en medewerkers.

Wat zijn de mogelijkheden?

Een yoga les kan aan het begin van de werkdag gehouden worden, rond de lunchpauze, voor een vergadering of aan het eind van de werkdag. Wat voor jullie uitkomt! 

Dit kunnen wekelijks terugkerende (online) lessen zijn of eenmalig als onderdeel van bijvoorbeeld een workshop of teamdag.

Livestream yoga les voor het team is mogelijk,  zodat iedereen vanuit zijn/haar eigen werkplek - of dat nou thuis is of op kantoor - een moment van ontspanning kan ervaren. Ook kan de yoga les op locatie (regio Den Haag/Westland) gegeven worden.

Kosten

Neemt contact op voor een vrijblijvende kennismaking en een offerte op maat.

“We hebben de online yoga sessies zeer gewaardeerd. Erg fijn en leuk om met name in deze bizarre tijd collega’s op een andere manier te ontmoeten. Daarnaast was jouw manier van les geven erg prettig, ook al was een aantal niet gewend yoga les te volgen. Zeker een aanrader en voor ons voor herhaling vatbaar."

Erasmus MC
Afdeling Kinder- en Jeugdpsychiatrie

December 2021

bottom of page