AGENDA

*

*

Weekschema YM okt 2022.png
Specials

Naast de wekelijkse yoga lessen worden er ook regelmatig specials georganiseerd. 
Wil jij op de hoogte blijven van het actuele aanbod? Houd social media in de gaten of schrijf je in om per mail alle nieuwtjes te ontvangen! 

Yoga les boeken bij Yoga Metta @ Oker

Neem contact op via het contactformulier om een plekje te reserveren of een rittenkaart aan te schaffen. Je kunt ook een bericht sturen via mail of whatsapp.
Heb je nog vragen? Bekijk de veelgestelde vragen en/of neem gerust contact op!

Yoga les boeken bij Flow in Delft

Bezoek de website van Flow Yoga & Food.

Yin & Nidra special.png

Yoga Special 

De Yoga Special van maandagavond 12 december staat in het teken van Yoga Nidra!
We bereiden het lichaam middels een zachte flow en yin houdingen voor op een Yoga Nidra sessie. Bij Yoga Nidra, een meditatietechniek waarbij je stil en ontspannen op de mat ligt, kom je in een staat tussen slaap en waak in terwijl je volledig bewust bent. Je zult fysiek, mentaal en emotioneel diep ontspannen en dichter bij jezelf komen.

Half day retreat 

Een mini-retreat voor iedereen die graag even los wil koppelen van de snelle wereld, maar niet een hele dag of heel weekend weg wil zijn. Een bubbel van ontspanning, rust, stilte en verbinding met jezelf. Keer opgeladen en met nieuwe inzichten weer terug naar huis!
 

Alle onderdelen op deze middag (yoga, meditatie, stiltewandeling, reflectie oefeningen en yoga nidra) zorgen er voor dat je helemaal kunt intunen op jezelf en jouw intentie zet voor het nieuwe jaar.

Oker yogazolder_edited.jpg

YOGA METTA BIJ OKER IN SCHIPLUIDEN