top of page
Yoga Pose_edited_edited.jpg

ONLINE YOGA

Met de online bibliotheek vol yoga lessen en meditaties van yogadocente Lenneke kun je waar en wanneer je wilt jouw moment van ontspanning plannen.

In combinatie met 'real life' yoga lessen of een andere sport. Of omdat je je eigen tijd en moment wilt kiezen voor een yoga les. Of omdat jij thuis, in jouw veilige omgeving, het beste kunt ontspannen. 

Geniet van een online Power, Yin, Yin/Yang of Vinyasa (flow) yoga les voor elk niveau. Ook kun je kiezen uit video's waarin (basis)houdingen stap voor stap worden uitgelegd, meditaties of sessies ter ontspanning. 

 

Benieuwd naar een online yogales? Bekijk de video met uitleg over de Zonnegroet, volg de gratis Yin/Yang yoga les of luister de gratis meditatie om alvast een voorproefje te nemen!

 

Kies jouw abonnement en veel plezier met de lessen! 

Hoe werkt het

Bekijk de tarieven voor het online yoga, meditatie of combinatie pakket. Je kunt direct starten met het online aanbod na de volgende stappen: 

 

1. Schrijf je in op de website bij ‘Log in’

2. Geef jouw keuze voor het type online abonnement via het contactformulier of per mail: 

a. Yoga, Meditatie of combinatie abonnement​​​

b. Maand, half jaar of jaar

3. Je ontvangt een betaalverzoek per mail.

4. Na je inschrijving en betaling krijg je onbeperkt toegang tot de online bibliotheek met alle yoga lessen en/of meditaties.

Je kunt in het vervolg inloggen op de website en onder het kopje Online yoga en/of meditatie de verdere informatie en al het online aanbod vinden!

Hoe werkt het? 

Tarieven online yoga
Tarieve online aanbod
Gratis Yin/Yang les
Om een voorproefje te kunnen nemen van de online yoga bibliotheek en kennis te maken met mijn lesstijl en stem... een gratis Yin/Yang yoga les en meditatie voor jou! 

YIN/YANG YOGA LES

44 minuten

In deze Yin/Yang les versterken en stretchen we het heup- en bekkengebied. We starten met een flow en eindigen met ontspannen Yin houdingen. Intensiteit: **/***

Wil je meer? Meld je aan voor een online yoga abonnement en krijg toegang tot de online bibliotheek met o.a. yogalessen in alle yogastijlen van Yoga Metta. Bekijk hier de tarieven en meld je aan via het contactformulier.
gratis meditati

Adempauze - 3 min

 

Deze korte, toegankelijke ademhalingsoefening zorgt voor een moment van vertraging en ontspanning. Kalmeer je zenuwstelsel en ga met nieuwe energie verder met je bezigheden.

Of je nou aan het werk bent, onderweg bent of op het toilet zit: deze oefening kun je altijd en overal toepassen!

YogaMetta-Krachtvrouw-6.jpg

Online meditaties

Korte ademhalingsoefeningen, meditaties, bodyscan, yoga nidra... Kies voor een online meditatie abonnement en beluister waar en wanneer jij wilt jouw favoriete meditatie. Voor meer rust, vertraging en ontspanning...

“Online yoga is voor mij een uitvinding! In tijden waar het niet altijd lukt om deel te nemen aan een fysieke les kan ik met de online lessen op elk moment tussendoor mijn workout en ontspanning pakken. Lenneke biedt lessen in verschillende yoga stijlen en met verschillende lesduur aan, zo is er voor mij altijd wel een optie voor de tijd die ik heb! Mijn voorkeur gaat uit naar power yoga, die lessen zijn voor mij een mooie uitdaging en hebben een fijne flow met heldere uitleg. Ik ben blij met mijn online abonnement!"

Hester 

bottom of page