top of page
Yoga Pose_edited.jpg

ONLINE YOGA

Met de online bibliotheek vol yoga lessen van yogadocente Lenneke kun je waar en wanneer je wilt een yoga les volgen.

In combinatie met 'real life' yoga lessen of een andere sport. Of omdat je je eigen tijd en moment wilt kiezen voor een yoga les. Of omdat jij thuis, in jouw veilige omgeving, het beste kunt ontspannen. 

Geniet van een online Power, Yin, Yin/Yang of Vinyasa (flow) yoga les voor elk niveau. Ook kun je kiezen uit video's waarin (basis)houdingen stap voor stap worden uitgelegd, meditaties of sessies ter ontspanning. 

 

Benieuwd naar een online video? Bekijk de video met uitleg over de Zonnegroet of volg de gratis Yin/Yang yoga les om alvast een voorproefje te nemen!

 

Kies jouw abonnement en veel plezier met de lessen! 

Hoe werkt het? 

Je kunt direct starten met de online yoga lessen na de volgende stappen: 

 

  1. Schrijf je in op de website bij ‘Log in’

  2. Geef jouw keuze voor het type online yoga abonnement (maand, half jaar of jaar) door via het contactformulier. Je ontvangt vervolgens een betaalverzoek per mail.

 

Na je inschrijving en betaling krijg je toegang tot de online bibliotheek met alle yoga lessen van Yoga Metta. Je kunt in het vervolg inloggen op de website en onder het kopje Online yoga de verdere informatie en al het online aanbod vinden!

Om een voorproefje te kunnen nemen van de online yoga bibliotheek en kennis te maken met mijn lesstijl... een gratis Yin/Yang yoga les voor jou! 

YIN/YANG YOGA LES

44 minuten

In deze Yin/Yang les versterken en stretchen we het heup- en bekkengebied. We starten met een flow en eindigen met ontspannen Yin houdingen. Intensiteit: **/***

Wil je meer? Meld je aan voor een online yoga abonnement en krijg toegang tot de online bibliotheek met o.a. yogalessen in alle yogastijlen van Yoga Metta. Kijk hier voor de tarieven en meld je aan via het contactformulier.
Gratis Y/Y les

“Online yoga is voor mij een uitvinding! In tijden waar het niet altijd lukt om deel te nemen aan een fysieke les kan ik met de online lessen op elk moment tussendoor mijn workout en ontspanning pakken. Lenneke biedt lessen in verschillende yoga stijlen en met verschillende lesduur aan, zo is er voor mij altijd wel een optie voor de tijd die ik heb! Mijn voorkeur gaat uit naar power yoga, die lessen zijn voor mij een mooie uitdaging en hebben een fijne flow met heldere uitleg. Ik ben blij met mijn online abonnement!"

Hester 

bottom of page