Therapie

Welkom bij therapiepraktijk Metta voor (jong)volwassenen vanaf 18 jaar. Heb jij een vraag voor een kind of jongere? Neem contact met me op, dan kunnen we bespreken of ik iets kan betekenen.
 

Het kan iedereen overkomen dat je vastloopt in het leven. Zo kunnen omstandigheden, een nieuwe levensfase, oude patronen, valkuilen of verwachtingen maken dat je het gevoel hebt grip te verliezen op jezelf of je leven. Met een onafhankelijk persoon onderzoeken wat er speelt kan je inzichten en handvatten geven waar je zelf weer verder mee kunt.

Ik werk vraaggericht vanuit verschillende psychologische invalshoeken waaronder Cognitieve gedragstherapie, EMDR, Oplossingsgerichte therapie en ACT. Mijn passie is yoga, mindfulness en zelf-compassie. Vaak zijn we ons niet bewust van de signalen die het lichaam geeft. Ik help je graag om het denken en voelen met elkaar te verbinden. De verschillende invalshoeken vullen elkaar aan en geeft een mooi kader waar vanuit we (indien nodig) de oorzaak kunnen onderzoeken waardoor er in het hier en nu onrust of spanning is, maar ook om dit de ruimte te leren geven en te leren om jezelf op zo’n moment liefdevol te benaderen. Uiteraard word de werkwijze afgestemd op jouw behoeften.

De Boeddhistische term Metta, wat vrij vertaald ‘liefdevolle vriendelijkheid’ betekent, sluit aan bij mijn visie en is wat ik hoop over te dragen in mijn sessies.

Child ' s Pose

“Liefde en compassie zijn een noodzaak, geen luxe. Zonder kan de mensheid niet overleven”

- Dalai Lama

Review

Reactie in een mailwisseling tijdens het traject:

"Het proces voelt goed en vind het heel fijn dat jij me begeleidt bij deze stappen en me laat voelen dat alles normaal is, bij het mens zijn hoort, en hoe daar dan mee om te gaan. Ik leer steeds meer en daar ben ik heel dankbaar voor."

Sabrina