top of page

INFORMATIE EN VEELGESTELDE VRAGEN

WELKE YOGA VORM IS HET MEEST GESCHIKT VOOR MIJ?

Er zijn veel verschillende yoga stijlen. Van rustig en statisch (Yin) tot actief en inspannend (Yang). Elke yoga vorm is bedoeld om rust, focus, flexibiliteit en ontspanning op te zoeken, of dat nou op een meditatieve manier is of bewegend op het ritme van je adem. Ben jij iemand die ontspant door inspanning? Dan past wellicht Yang yoga, een meer energieke en dynamische vorm van yoga (zoals Power yoga of Vinyasa yoga), meer bij jou. Maar, het kan natuurlijk ook zijn dat je dan juist meer Yin yoga, een ontspannende vorm van yoga, nodig hebt om in balans te komen.

Wil jij meer weten over welke stijl bij jou past? Lees bij het lesaanbod over de verschillende stijlen die Yoga Metta aanbiedt, ervaar het zelf tijdens een (proef)les en voel je vrij om contact op te nemen!

IK BEN NIET LENIG EN IK HEB NOG NOOIT AAN YOGA GEDAAN, KAN IK DAN WEL DEELNEMEN?

Je hoeft geen ervaring te hebben met yoga om aan yoga te beginnen. Yoga is geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd en conditie. Alle yoga houdingen zijn aan te passen naar eigen kunnen en niveau. Het gaat niet om de perfecte uitvoering van een houding, maar om het in beweging zetten van jouw lichaam en bewustzijn van lichaam en ademhaling. Je zult merken dat je na een aantal lessen al snel vertrouwd raakt met de houdingen. Bekijk eventueel de video over de uitleg van de Zonnegroet. Deze serie zie je in bijna elke Yang les terug.

HOE BOEK IK EEN LES OF RITTENKAART?

Kijk bij de tarieven voor alle mogelijkheden. Ga naar www.momoyoga.com/yoga-metta om een plekje te reserveren en jouw product (losse (proef)les of rittenkaart) te boeken. Kom je er niet uit? Neem contact op via het contactformulier, mail of whatsapp. 

Wil je een online yoga abonnement? Neem contact op en ontvang na inschrijving op de website (bij 'Log In') en betaling (je ontvangt een betaallink per mail) toegang tot de online yoga bibliotheek van Yoga Metta, waarna je onbeperkt toegang hebt tot alle video's.

HOE BEREID IK ME VOOR OP DE LES?

Draag comfortabele kleding waar je makkelijk in kunt bewegen. Het is fijn om iets extra’s (vest, warme sokken, dekentje) mee te nemen voor de eindontspanningsoefening of voor tijdens de yogales, zodat je lichaam warm blijft.

Er zijn yogamatten beschikbaar, maar je kunt uiteraard ook je eigen mat gebruiken als je deze hebt.

Probeer voor de les geen zware maaltijd te eten. Neem voor na de les een flesje water mee.

Bekijk eventueel de video over de uitleg van de Zonnegroet. Deze serie zie je in bijna al mijn actieve lessen terug (niet bij de Yin & Nidra les).

Nog steeds een vraag voor Yoga Metta? Neem gerust contact op!

Oker yogazolder_edited.jpg

YOGA METTA BIJ OKER

bottom of page